Toolkit voor organisatie

Wil je schadevrij doorrijden naar je professionele bestemming?

Zo zorgt Pitstop040 voor jouw organisatie:

  • Toolkit organisatieverandering
  • Hands-on training over veranderen in de praktijk
  • Direct bruikbaar materiaal om te veranderen
  • Tips en trucs over veranderen in de onderstroom

Informeer naar oplossingen voor jouw organisatie

  • Uitgangspunt: wij helpen je op weg zodat je zelf aan de slag kunt.

Deze tijd vraagt om agile organisaties in beweging. Verandering is een constante factor geworden. Bovenstaande zinnen leiden vaak tot jeuk bij medewerkers, leidinggevenden en MT-leden die net de zoveelste reorganisatie, fusie, overname hebben zien mislukken.

Vol ambitie en goede moed begonnen, maar halverwege bleek de route vol hobbels en gaten en zakte de moed in de schoenen…

Ook wij zijn bij organisaties geweest die tenenkrommende fusies en reorganisaties uitvoerden. Deze ervaringen hebben ons geleerd hoe het niét moet en hebben ons vervolgens enorm gemotiveerd tot het opzetten van de organisatie pitstop van A tot Z: praktisch instrumentarium waarmee je elke verandering van heel klein tot heel groot kunt vormgeven. Dat leren we jullie om zelf te doen. Veranderen wordt daardoor gemakkelijker. Hobbels en gaten onderweg zijn overigens onvermijdelijk, maar je leert wat de functie is van die ondingen en hoe je asfalt kunt storten wat leidt tot een gladde snelweg.

“zonder beweging in houding en gedrag kom je nergens”

Pitstop040 helpt je op weg om zelf aan de slag te gaan!

Voor veel organisaties, klein en groot, blijkt het een hele klus om een veranderproces op gang te brengen dat niet meer stopt. Er komt veel bij kijken. Daarom heeft Pitstop040 een toolkit voor verschillende type organisaties, van een eenmalige sessie tot volledige ontzorging. Hoe we dat aanpakken en wat voor pakketten er mogelijk zijn, daarover lees je hier meer.

Pitstop040 bestaat uit ervaren organisatiecoaches. De meeste kennis en kunde is vertegenwoordigd binnen ons team. Mochten er additionele vaardigheden nodig zijn, dan schakelen we onze netwerkpartners in. We ondersteunen diverse organisaties in het groot-, midden- en kleinbedrijf. Informeer gerust bij onze huidige opdrachtgevers.

Wij zijn alleen tevreden als jij het bent.

Elk contract wat je met ons sluit, wordt direct ontbonden als jij niet tevreden bent. Ons eenvoudige uitgangspunt is dat als jij niet tevreden bent, dat wij dat ook niet zijn.

Twijfel je nog? Kom gerust naar ons geweldige kantoor in het Klokgebouw op Strijp S in Eindhoven, voor een kop koffie en vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Wil je meer weten over onze toolkit voor teams?

Overtuigd? Wil je samen met ons een blijvend succes maken van je organisatieverandering?