Toolkit voor jou

Wil je schadevrij doorrijden naar je professionele bestemming?

Resultaat:

  • Het aanboren van je potentieel, kracht om met meer gemak, efficiency, plezier en authenticiteit persoonlijk leiderschap te tonen.
  • Met focus je doelen formuleren én bereiken.
  • Inzicht in je natuurlijke- en aangeleerde talenten, wat je energie geeft en energie kost.
  • Je herkent je automatische soms belemmerende gedragspatronen tijdig. Handvatten voor keuzes in eigen gedrag.
  • Een pakkende elevator pitch

Kortom, je leert je persoonlijke motor, versnelling en je rem optimaal te gebruiken om je vliegende ronde te rijden en je bestemming te bereiken. Met welk concreet resultaat kunnen wij je over een half jaar feliciteren?

Iedereen brengt zijn auto op tijd naar de garage voor een APK en gaat periodiek naar de tandarts. Deze onderhoudszaken zijn vanzelfsprekend voor iedereen. Dat doe je gewoon. Je werkt iedere dag weer hard. Je vizier staat altijd op voorwaarts en je tijd en energie wordt vaak beheerst door de waan van de dag.

Wij komen in veel organisaties al jarenlang mensen tegen die geen tijd nemen om zichzelf op professioneel gebied te onderhouden.  Men neemt liever de tijd voor anderen dan voor zichzelf. Dat is jammer, omdat iedereen professioneel onderhoud verdient, net als je auto, je huis, je kamerplanten en je gebit. Onderhoud houdt je motor draaiende.

Programma: de wasstraat

Heb je het regelmatig het gevoel achter de feiten aan te lopen? Kom je onvoldoende toe aan de kern van je werkzaamheden?

In onze wasstraat bieden we je uitzicht op en inzicht in je leiderschap- en loopbaanontwikkeling, waardoor je direct effectief en krachtig gaat functioneren. Je professioneel- en persoonlijk rendement groeit en je komt weer glimmend de wasstraat uit!

Werkwijze: Hoe halen we het stof eraf?

We bieden o.a. inzicht in je; Leiderschapsstijl, Energiegevers en energievreters, Talenten, Communicatiestijl, Drijfveren en Waarden.

Investering:

Wil je door de wasstraat om je persoonlijk- en professionele leven te laten groeien?

We gaan altijd uit van jouw vragen en behoeften. Tijdens de intake brengen we je huidige situatie in kaart, maken we concrete vervolgafspraken en bepalen we samen welke resultaten je wenst te bereiken.

Wanneer?

De Wasstraat past in iedere drukke agenda en is puur en alleen voor jou. De gesprekken vinden plaats in ons kantoor in Eindhoven op Strijp S of op een andere gewenste locatie.