Pitstop040 staat voor je klaar

Pitstop040 bestaat uit twee professionals. Wij worden heel enthousiast als we werken aan de ontwikkeling & verandering van organisaties, teams en individuen. Wij zijn systemische veranderaars, coaches, P&O-Adviseurs, Loopbaanadviseurs én Brabants gezellig. We ontwikkelen, bouwen en sleutelen aan een nog mooiere versie van je organisatie, je team en jezelf. Onze gereedschapskist is divers, vernieuwend en vooral praktisch. Wij zijn dol op positief resultaat.

Françoise Vermunt

Adviseur/Teamontwikkelaar/Executive coach

+31 6 41 51 37 17


‘Discover who you are and make your talents work for you and others’

Op authentieke wijze levert Françoise als professional graag een bijdrage aan de ontwikkeling van zowel de organisatie, teams als het individu. Als expert op het gebied van verander-dynamieken en teamontwikkeling  draagt ze graag kennis en best practices over aan managers. Haar track record is indrukwekkend en divers: van diverse ziekenhuis- en onderwijsinstellingen, corporate organisaties, tot het MKB.

Annemiek Voss

Loopbaancoach/P&O Adviseur/Teamontwikkelaar

+31 6 55 89 59 43


‘if you can dream it, you can do it’

Als resultaatgerichte professional levert Annemiek graag een bijdrage aan de ontwikkeling en verandering van je organisatie, je team en/of jou. Door met haar voeten in de klei te staan, goed te observeren, te luisteren, te analyseren, doet ze vervolgens wat nodig is. Haar werkwijze is scherp door de bocht en altijd open, positief en respectvol naar alle betrokkenen.

Klanten over Pitstop040

 • René van der Thiel
  Als directeur van de Sancta kan ik een bijzonder positieve review geven over in inzet, werkwijze en creatieve geesten van Pitstop040. Inmiddels werken we ruim twee jaar samen aan een grootse verandering in het primaire proces van de Sancta en iedere keer als we de Pits aandoen, kunnen we er 'opgelapt', met veel nieuwe energie en handige aanvullingen de 'wedstrijd' weer aan; een echte pitstop dus!! Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die met veranderingsprocessen aan de slag gaat.
  René van der Thiel
  Directeur Sancta Maria Mavo
 • Een inspirerende middag onder leiding van Pitstop040. Tijdens de diverse opdrachten zijn we dieper ingegaan op het thema: “in beweging zetten van leiderschap”. De opzet van werken met een kleine groep in een aantrekkelijke omgeving zorgde voor nieuwe inzichten en ruimte voor het verhaal achter het verhaal. Met name de “veranderboekhouding” is een aanrader voor iedereen om eens te doorlopen!
  Miranda Twickler
  HRM Business Partner Rexroth
 • “Van Oers United is een groentebedrijf, actief in de teelt wereldwijd en groothandel in Nederland, vol in ontwikkeling in het maken van een formalisering / professionalisering slag. Als verantwoordelijke voor de operatie heb ik PITstop040 gevraagd mij hierin te begeleiden met een focus op bewustwording van de transitie en teamvorming. Dit traject hebben we in twee fases doorlopen, ten eerste bewustwording waarbij Françoise de kunst verstaat om makkelijk de brug te slaan vanuit de theorie naar de praktijk en zodoende een goede Liason creëert met de groep. Vervolgens 6 maanden later de team sessies, alvorens een plenaire sessie in te gaan hebben we een groeps- & individueel profiel gemaakt met behulp van Management Drives. Dit vormde de basis voor een “hei dag” waarbij de opdracht was om met elkaar uit de comfort zone te treden. PITstop040 heeft dit zeer creatief en goed ingevuld middels een boksclinic in combinatie met management drives. Dit heeft een zeer positieve impact gehad op de zelfkennis en teamvorming. Een aanrader! De samenwerking met PITstop040 ervaar ik als professioneel, flexibel en zeer prettig.”  
  Co Konings
  directeur Operations Van Oers United
 • Wij hebben ongeveer 2jaar geleden Françoise Vermunt benaderd inzake een casus hoe geef ik leiderschap en motivatie aan een salesteam. Françoise heeft met ons diverse gesprekken doorlopen en die hebben wij zeer positief ervaren. Het valt of staat wel met het openstaan voor verandering bij jezelf en de communicatie naar anderen. Vergeet nooit jezelf door te ontwikkelen en gebruik hierbij de capaciteiten en motiveringen van derden. Door Françoise heb ik veel tips en tricks gekregen, onthouden en toegepast over het hoe en waarom mensen zich gedragen zoals ze zijn. Nog mooier over  hoe je dat kan verbuigen tot meer betrokkenheid en minder bergen opwerpen. Eigen verantwoordelijkheid vergroten bij mensen en ze beter laten begrijpen waarom dingen veranderd moeten worden. Uiteindelijk is dit goed geweest voor de ontwikkeling van een ieder die bij ons werkt op dat moment, incl ondergetekende 😉 Ik kan het iedereen die een boost nodig heeft aanraden!!
  Remko Rijs
  directeur/eigenaar van Qwerty